Gulvafslibning

Få slebet dine gulve, så de ser ud som nye igen. Vi har i mange år sparet vores kunder for en masse penge, og givet dem det gulv, de ønsker.

Gulvafslibning i København og Sjælland

Har du trægulve i dit hjem, og er de med tiden kommet til at se slidte og misligholdte ud? Så kan gulvafslibning være den rette løsning.

Som dit gulvfirma er vi eksperter i alt, der har med professionel gulvservice at gøre. Vi kan hjælpe dig med at genoplive dine gulve ved at give dem en grundig afslibning. Vores erfarne team står også klar til at dele deres ekspertise og rådgive dig om den bedste efterbehandling til dine trægulve.

Kontakt os allerede i dag for en effektiv og pålidelig gulvservice, der vil genskabe glansen og skønheden i dine gulve.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  5 ud af 5 stjerner fra mig. Alle aftaler blev overholdt.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Gulvafslibning priser

  Drømmer du om smukke og velplejede gulve? Hos Gulv Squad ApS gør vi drømmen til virkelighed. Vi tilbyder gulvslibning og gulvlakering fra kun 129 kr. per m2. Glem dyre og besværlige renoveringer – med vores konkurrencedygtige priser får du enestående værdi for pengene og et resultat, der vil vare i mange år fremover. Kontakt os allerede nu.

  Vi tilbyder alt inden for gulvservice

  Gulve er mere end blot en overflade – de udgør fundamentet for ethvert rum og spiller en afgørende rolle i dets æstetik og funktionalitet. Hos Gulv Squad ApS forstår vi vigtigheden af at have smukke og velholdte gulve, der både ser godt ud og fungerer optimalt.

  Vi tilbyder en omfattende gulvservice, der dækker alle dine behov. Uanset om du har brug for gulvafslibning, gulvafhøvling, lakering, oliering eller reparation, kan vores erfarne team hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

  Vores mål er at levere løsninger, der ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger. Vi stræber efter at skabe smukke og holdbare gulve, der vil glæde dig i mange år fremover. Kontakt os i dag og få hjælp til din gulvopgave.

  Fordele ved gulvafslibning

  Kontakt os for gulvafslibning

  Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Eller vil du gerne have vores vurdering af, hvad du skal gøre med dine trægulve? Så er vi kun et opkald eller en e-mail væk.

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 42 43 37 37, men du kan også vælge at skrive dine spørgsmål ned i en e-mail og sende den afsted til info@gulvsquad.dk.

  Skal vi varetage dit gulvarbejde?

  Kontakt os på telefon 42 43 37 37, eller på e-mail info@gulvsquad.dk.

  Vi er dit lokale gulvfirma i København – men kører også meget gerne i resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud