Gulvafslibning

Gulvafslibning er i de fleste tilfælde den bedste investering. Du kan nemlig slebet dine gulve, så de ser ud som nye igen. 

Vi har i mange år sparet vores kunder for en masse penge, og givet dem det gulv, som de ønsker. 

Gulvafslibning i København og Sjælland

Har du trægulve i dit hjem, og er de med tiden kommet til at se slidte og misligholdte ud? Så kan gulvafslibning være vejen frem.

Hos Gulv Squad ApS er vi eksperter i alt, der har med professionel gulvbehandling at gøre. Med vores hjælp kan du få slebet dine gulve ned eller afhøvlet dem, og vi står klar med gode råd og vejledning til, hvordan dit trægulv får den bedste efterbehandling.

Vi tilbyder gulvservice og gulvafslibning i København og på hele Sjælland – og vi hører meget gerne fra dig, hvis du gerne vil vide mere om vores priser eller ydelser.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  5 ud af 5 stjerner fra mig. Alle aftaler blev overholdt.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Vi tilbyder alt inden for gulvafslibning

  Høj kvalitet og service går hånd i hånd

  Når du sætter os til at give dine trægulve en kærlig hånd, sørger vi for, at du får en professionel oplevelse hele vejen igennem.

  Vi står klar med rådgivning, hvis du gerne vil have vores besyv med, og vi sørger for, at vi med den rette gulvbehandling får det absolut bedste frem i dine gulve. Vi er perfektionister, når det kommer til de resultater, vi når frem til – og vi stræber altid efter en høj æstetisk kvalitet.

  Vil du gerne i kontakt med en gulvmand, der er ekspert inden for sit felt? Så tøv endelig ikke med at kontakte os og høre mere om vores gulvafslibning.

  Vi kan ringe dig op

  Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Gulvafslibning – når du gerne vil have en ekspert på opgaven

    Vi har mere end 12 års erfaring med gulvservice, og vi er derfor de helt rette at gå til, hvis du skal have slebet dine trægulve ned.

    Med hjælp fra vores professionelle gulvfirma kan du forny dine trægulve uden at investere i helt nye gulve. I langt de fleste tilfælde kan du få et lige så flot resultat med gulvafslibning eller gulvafhøvling – og det er en langt billigere løsning end at kaste penge efter nye gulve.

    Vil du gerne have os til at tage et kig på dine trægulve og vurdere, hvad der skal til for at friske dem op og få dem til at fremstå, som var de nye? Så giv os et kald allerede i dag.

    Fordele ved at få gulvafslibning i stedet for at betale for nye gulve

    Vil du gerne høre mere om vores gulvafslibning?

    Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Eller vil du gerne have vores vurdering af, hvad du skal gøre med dine trægulve? Så er vi kun et opkald eller en e-mail væk.

    Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 42 43 37 37, men du kan også vælge at skrive dine spørgsmål ned i en e-mail og sende den afsted til info@gulvsquad.dk.

    Skal vi varetage dit gulvarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 42 43 37 37, eller på e-mail info@gulvsquad.dk.

    Vi er dit lokale gulvfirma i København – men kører også meget gerne i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

    Kontaktinfo

    Indhent et tilbud