Gulvbehandling

En gulvbehandling er som regel det sidste step i processen på at give dine gamle gulve et helt nyt og flot udseende.

Af den grund kan du til enhver tid stole på, at vi altid kommer med vores ærlige vurdering på servicen af dine gulve. Samt den bedste indsats på din gulvbehandling i København.

Gulvbehandling der virker

Er du så heldig at have trægulve i dit hjem? Men trænger de til en omgang med en gulvmaskine for at tage sig godt ud igen?

Hos Gulv Squad ApS har vi specialiseret os i gulvbehandling. Bor du i København eller på Sjælland, kan du altid ringe efter os, hvis vi skal give dine trægulve en omgang med en af vores professionelle maskiner.

Vi har det rette udstyr og den høje faglighed, der kan udrette mirakler på dine trægulve.

Ring gerne til os allerede i dag på  42 43 37 37 – vi sidder klar ved telefonen.

Hvilke typer af gulvbehandling kan vi hjælpe dig med?

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  5 ud af 5 stjerner fra mig. Alle aftaler blev overholdt.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Gulvbehandling til privatkunder og erhvervskunder

  Vores gulvbehandling henvender sig både til private kunder, der gerne vil have frisket gulvene op hjemme i privaten eller i sommerhuset, og til erhvervskunder, der har brug for en gulvmand til kontorbygningen eller klinikken.

  Hver dag hjælper vi begge typer af kunder, og vi er stolte over at være den foretrukne gulvmand for mange husejere og erhvervsdrivende i København og på den øvrige del af Sjælland.

  Skal vi også give dig en professionel hånd med dine gulve? Så er vi kun et opkald eller en e-mail væk.

  Derfor skal du bestille tid til gulvbehandling af dine trægulve

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Vi kan ringe dig op

    Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

     Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

     Få mere viden om vores gulvbehandling – ring eller skriv til os

     Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du gerne vil vide mere om de typer af gulvbehandlinger, vi kan hjælpe dig med.

     Ring til os på telefon 42 43 37 37 eller skriv til os på info@gulvsquad.dk. Så tager vi os gerne tid til en snak om dine trægulve.

     Skal vi varetage dit gulvarbejde?

     Kontakt os på telefon 42 43 37 37, eller på e-mail info@gulvsquad.dk.

     Vi er dit lokale gulvfirma i København – men kører også meget gerne i resten af Sjælland.

     Kontaktinfo

     Indhent et tilbud