Gulvlakering

Dit professionelle gulvfirma

Gulvlakering - få dine gulve til at se nye ud

Vil du gerne holde dine trægulve pæne og velholdte i så lang tid som muligt? Så kan du med fordel overveje at bestille tid til gulvlakering hos et professionelt gulvfirma.

Hos Gulv Squad ApS er vi eksperter i alt, der har med gulvbehandling og gulvlakering at gøre. Vi har været inden for gulvbranchen i mere end 12 år, og der er ikke det trægulv, som vi ikke kan få til at se pænt og nyt ud igen – uanset hvor slidt og medtaget det med tiden er blevet.

Vi hjælper private husejere og erhvervskunder med gulvservice og gulvlakering i København og på resten af Sjælland. Vil du gerne have en gulvekspert til at tage et kig på dit gulv? Så er vi kun et opkald eller en e-mail væk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  5 ud af 5 stjerner fra mig. Alle aftaler blev overholdt.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Gulvlakering beskytter dit trægulv og holder det pænt

  Et gulv, der bliver brugt hyppigt, bliver nemt og hurtigt slidt.

  Der bliver gerne gået mange skridt på dit gulv i stuen eller i fordelergangen, og der bliver også gerne slæbt møbler og lignende hen over gulvet fra tid til anden. Det slider på dit gulv, og det får det til at se mindre pænt ud.

  En oplagt måde at beskytte dit trægulv på er ved at få det lakeret. Gulvlakering er en effektiv måde at beskytte dit gulv på, og det gør også dit gulv mere modstandsdygtigt over for pletter såvel som andre former for skidt og snavs.

  Giv dit gulv optimal beskyttelse – lad os give det en omgang gulvlakering

  I vores gulvfirma har vi beskæftiget os med trægulve i mere end 12 år.

  Viser du os dit gulv, kan vi hurtigt give dig et bud på, hvad vi kan gøre ved det for at bevare dets flotte udtryk, eller hvad der skal til for, at vi kan få dets flotte udtryk frem igen.

  Slidt og ridset gulv?

  Gulv Squad

  Trænger dit gulv til en ekstra kærlig hånd?

  Er dit gulv allerede blevet slidt og ridset? Så sliber vi det gerne ned for dig.

  Vi hjælper dig gerne med at vurdere, om der skal en gulvafslibning, en gulvafhøvling eller en helt tredje form for gulvbehandling til.

  Som gulvekspert ved vi, hvad der skal til for, at dit gulv kan komme til at se ud som nyt igen – og hvad der skal til for, at du fremover kan beskytte dit gulv bedst muligt mod slid, ridser og snavs.

  Vi kan ringe dig op

  Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Få en god pris på gulvlakering – kontakt os

    Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud på gulvservice til dig.

    Ring til os på telefon 42 43 37 37 eller skriv dine spørgsmål ned i en e-mail og send den til info@gulvsquad.dk. Så modtager du hurtigt et svar fra os.

    Vi ser frem til at høre fra dig og til at se nærmere på dine trægulve.

    Skal vi varetage dit gulvarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 42 43 37 37, eller på e-mail info@gulvsquad.dk.

    Vi er dit lokale gulvfirma i København – men kører også meget gerne i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

    Kontaktinfo