Kontakt din gulvmand på Sjælland

Skal vi hjælpe dig med at vurdere, hvordan du får det bedste frem i dine trægulve i spisestuen? Eller vil du gerne bestille tid til en omgang gulvafslibning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du giver os et kald eller sender en e-mail i vores retning. Vi tager os altid tid til at tale med dig, så vi kan høre mere om dine trægulve, og hvad du gerne vil have gjort ved dem.

Kontakt os gerne allerede i dag. Så sender vi en erfaren gulvmand, der kan tage et kig på dine trægulve, når det passer godt ind i din kalender.

Ring eller skriv til os allerede i dag

Vi hører altid gerne fra dig, når du skal have fat i en gulvmand. Vi er den foretrukne gulvmand for flere privatkunder og erhvervskunder nær København og på den resterende del af Sjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at friske dine trægulve op.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vores beliggenhed

  Vi befinder os i Albertslund – men kommer gerne ud i Storkøbenhavn og Sjælland.

  Gulv Squad er dit lokale gulvfirma i København.
  Er du i tvivl om vi kører ud til dig, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 42 43 37 37

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  5 ud af 5 stjerner fra mig. Alle aftaler blev overholdt.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Indhent et tilbud